Barke

Zoekt u een verstillende ervaring direct aan het water? Benieuwd hoe de regendruppels weerklinken in het meer? Houdt u van rust en stilte, en wilt u die met ons beschermen? Dan is recreĆ«ren op deze plek precies wat bij u past!

Cabin Barke is met veel passie, creativiteit en respect voor de omgeving gebouwd in de hoge wal langs het water van de voormalige zandafgraving

Binnen en buiten bent u nauw verbonden met het weidse water. Het overdekte terras met buitenkeuken biedt beschutting tegen te felle zon.

Met een grondoppervlakte van ca. 20 m 2 oogt het huisje – voor max. 2 volwassen personen – ruimtelijk door de schuin weglopende houten wanden. De doordachte inrichting heeft een multifunctionele zithoek, aanrecht en kleine koelkast. U kunt aangeven of u twee enkele bedden wilt gebruiken of dat wij het geheel tot een een comfortabel tweepersoonsbed maken. Opbergruimte voor uw bagage is aanwezig in de grote lades onder de bedden. Het huisje heeft een eigen Wifi-verbinding. Onder het afdak aan de zijkant van de cabin is een kleine buitenkeuken.Toilet, douche en uitgebreide kookmogelijkheden vindt u in gebouw De Eek.

Het meer is diep (tot 15 meter) en  zwemmen is op eigen risico. Let op, er kunnen koude onderstromen zijn. Een swimmerssafe is aanwezig. 

Vissen is niet toegestaan. Geen honden.

Reserveren gaat via de website van natuurhuisje.nl .