Natuurhuisjes

Cabin Barke

Klein natuurhuisje
met groots uitzicht

Zoekt u een verstillende ervaring direct aan het water?
Houdt u van rust en wilt u die met ons beschermen?
Altijd al vanuit uw verblijfsplek het water in willen gaan?
Benieuwd hoe de regendruppels weerklinken in het meer? 
Dan is recreëren op deze plek precies wat bij u past!

Gastenverblijf “Hendriksveen”

Verzorgd appartement met veel privacy

Genieten op het water tot aan zonsondergang? Stil worden van de zang van vogels en kikkerkoren? 

Het gastenverblijf voor 2 personen is een verzorgd appartement met veel privacy. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de relaxstoelen heeft u vrij uitzicht naar het water. In de slaapkamer wacht een opgemaakt tweepersoonsbed u op. Ook twee enkele bedden kunnen voor u opgemaakt worden. Uw privé terras op het water is een geliefde plek tot aan zonsondergang.

Huisje Vleer

uniek Str0-en leemhuisje
direct aan het water

 Hoe noem je een huisje van stro en leem dat creatief en met ‘vakmensschap’ en grote liefde gebouwd is op een droomplek aan het water? Wij hebben er geen woorden voor. 

In ieder geval is dit een droomhuisje op een unieke plek op het Hendriksveen. Met de benaming brengen wij een ode aan de oude naastgelegen vlierboom die deels ontworteld raakte tijdens een flinke najaarsstorm. Nadat de oude vlier weer rechtop werd gezet uitte de boom haar dankbaarheid door in het voorjaar gewoon weer uit te lopen! Wat een veerkracht..

Dat is wat een verblijf in huisje Vleer u kan brengen: verstilling en ontspanning om weer op te veren in uw dagelijks bestaan.