Huisje Vleer

Dit deel van de site is nog onder constructie.
Huisje Vleer reserveren? Mail naar info@hendriksveen voor de mogelijkheden of reserveer via de kalender.
NB: alleen mogelijk voor midweek, lang weekend en/of een of meerdere weken.
Aankomst en/of vertrekdagen op maandag en vrijdag

 Dit tweepersoons huisje  met een grondoppervlak van 21 m 2 ligt direct aan het water. Het is zeer comfortabel en doordacht ingericht.

Vanaf de grote bank heeft u prachtig uitzicht over het water. Je zit eerste rang! Het aanrecht bevat een kleine spoelbak en koelkast. Een waterkoker en koffiezetapparaat zijn aanwezig evenals borden, bestek en glaswerk. De twee bedden zijn op te maken en te gebruiken als 2-persoonsbed of als twee enkele bedden (echter niet uit elkaar te schuiven). 

Het grote en overdekte terras bevat ook een buitenkeuken waar u heerlijk kunt koken met uitzicht over het water. Uitgebreide kook, bak- en afwasmogelijkheden zijn in gebouw De Eek aanwezig; ook toiletten en douches vindt u daar. U kunt aan de buitenzijde van huisje Vleer echter gebruikmaken van het unieke composttoilet.

Het vlot dat direct op het water voor het huisje ligt, biedt de mogelijkheid om het water op te gaan met stoelen en tafeltje. Twee grote peddels en zijn eveneens aanwezig.


Prijzen: € 125, – per nacht: minimaal verblijf lang weekend (3 dagen), midweek (4 dagen) of per week (op maandag en/of vrijdag aankomen/vertrekken)

Optioneel huur bed, bad-en/of keukenlinnen . Eindschoonmaak €25,-

Inchecken vanaf 15.30 uur, uitchecken tot 11.00 uur.


  • Zwemgelegenheid vanaf het strandje (op eigen risico)
  • Vrij gebruik van kano of roeiboot
  • Wifi in en rond gebouw de Eek
  • Huur lichtgewichtfietsen, 8 versnellingen: €7,50 per dag